Goor

Vanaf mijn geboorte heb tot aan 2005 heb ik woonde in in Goor. Echter toen ik op mijn 22 stage ging lopen in Myrtle Beach (USA) vertrok ik uit het (voor mij) vertrouwde Twente. 

Hotel

Na de stage mijn diploma behaald en mijn zinnen gezet op werken in de hotelwereld.   Ik had de Engelse taal goed onder de knie en had veel plezier in het werk dat ik tijdens mijn stage had uitgeoefend.

Amsterdam

Ik vertrok in 2005 naar Amsterdam en begon mijn werkcarriere bij NH Grand Hotel Krasnapolsky. Ik begon als receptioniste en ik vertrok 3 jaar later als (o.a.) Dutymanager.

Omdat ik ook wat anders als de hotelwereld wilde zien maakte ik een overstap naar de Gemeente Amsterdam (van het ene uiterste in het andere ;-)) en ik had een fantastische baan als Relatiemanager en Communicatiemedewerker bij dienst Stadstoezicht.  

Eigenlijk op dat moment, die eerste 7 jaar van mijn carrière kwam naar boven dat ik het beste tot uiting kwam tijdens projecten. Mezelf ergens in storten, het eigen maken, het lopend/draaiend krijgen en dan weer doorzoeken naar iets nieuws binnen de organisatie waarin ik werkte.

(Terug in) Hof van Twente 

Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon, en ik vertrok na 7 jaar Amsterdam weer terug naar de Hof van Twente. De jaren dat ik werkte in het oosten van het land (bij het Theaterhotel Almelo, VVV Rijssen-Holten, De Koff Verhuur & Entertainment) de dingen die ik meemaakte, het werk dat ik afleverde en de ervaringen die ik opdeed, heeft mij doen besluiten om in november 2014 ZZP'er te worden. Me storten op projecten waar ik zelf voor de volle 100% achter sta geeft mij een extra motivatie om hard te werken en plannen waar te maken.

Buiten het feit om dat mijn werk me veel energie geeft, heb ik ook een heerlijk gezin, ben ik getrouwd met Sebastiaan en hebben wij samen twee zonen en een dochter. Dit is wel mijn meest prachtige 'project'. :)

Benieuwd welke projecten ik heb gedraaid of waarvoor ik het e.e.a. verzorg? Kijk dan even bij mijn referenties.