Over mij
Welkom op mijn website! Mijn naam is Marriët en ik ben een ervaren professional die gespecialiseerd is in PR, Publiciteit en Marketing.
Vanuit mijn kantoor in Hof van Twente werk ik aan diverse projecten, zowel op locatie als vanuit mijn eigen kantoor.


Mijn reis
Mijn carrière begon in Goor en Holten, gevolgd door een studie aan het ROC van Twente en de MTRO in Zwolle. Tijdens mijn stage in een groot hotel in Amerika leerde ik de fijne kneepjes van het vak, waarna ik een vaste baan kreeg in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.
Na mijn tijd in de horeca besloot ik over te stappen naar de Gemeente Amsterdam, waar ik verschillende rollen vervulde, van receptioniste tot relatiemanager, van dutymanager tot werkmeester, en uiteindelijk projectmanager van een business centrum en de afdeling communicatie. Na zes waardevolle jaren in het hart van Amsterdam, keerde ik met veel plezier terug naar Twente.

Terug in Twente
In Twente vond ik mijn geluk in het gezinsleven. Ik trouwde met Sebastiaan en samen hebben we drie kinderen. Naast mijn rol als moeder, bleef ik parttime werken en ontdekte ik dat ik gedij bij projectmatig werk. Het flexibele indelen van mijn uren en werken op momenten waarop ik vol energie zit, beviel me uitstekend.

Freelancer
In 2014 maakte ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Mijn passie voor PR, Publiciteit en Marketing breidde zich al snel uit naar het organiseren van evenementen, het meedenken over promotionele zaken van producten en bedrijven, en het vervullen van de rol van zakelijke relatiemanager. Ik verdiepte me ook in de culturele sector en ontwikkelde mezelf als presentator, zowel voor groepen als voor vlogs en video's. Ook ontdekte ik een passie voor de regie achter de camera.

Wat ik doe
Als zelfstandige werk ik aan diverse en uitdagende projecten. Ik geniet van het gezinsleven, de leuke opdrachten, en de mensen die ik ontmoet en waarmee ik mag samenwerken. Netwerken en het aangaan van nieuwe contacten geven me energie en inspiratie.

Open voor uitdagingen
Ik sta open voor nieuwe uitdagingen, zowel vertrouwde als eigenzinnige. Mijn aanpak is energiek en serieus, en ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf en mijn werk te verbeteren.

Ben je op zoek naar een ervaren professional voor PR, Publiciteit, Marketing of projectmanagement? Neem dan gerust contact met mij op. Laten we samen werken aan iets moois!