Van de middelbare school in Goor en Holten via een omweg bij het ROC van Twente naar de MTRO in Zwolle, van stage in een mega hotel in Amerika naar een vaste baan in Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Toen toch weg bij de horeca en op naar de Gemeente Amsterdam. Van receptioniste naar relatiemanager, van dutymanager naar werkmeester, van projectmanager van een business centrum naar de afdeling communicatie.  En dan na zes jaar hartje Amsterdam, met heel veel plezier terug naar Twente. Ik deed het leukste wat ik me kon voorstellen: trouwen met Sebastiaan, drie kinderen. Moeder! Parttime werken. 

Je merkt al, bij het lezen van bovenstaand. Ik was (en ben nog steeds) op zoek naar uitdagingen. Niet dat ik me zo snel verveelde bij een werkgever, maar ik vaar goed op projecten. Mijn eigen uren indelen, tijden werken waarbij je vol energie zit (niet per sé voor de baas tussen 9 en 17.30 uur). Dat heeft even nodig gehad om dat patroon te zien, maar in 2014 werd ik zelfstandige. PR, Publiciteit en stukje marketing is wat ik graag doe. Maar al snel organiseerde ik ook events, dacht mee met promotionele zaken van producten/bedrijven en werd zakelijke relatiemanager. Ik beet me ook vast in de belangrijke cultuur sector.  
Ik ontwikkelde mezelf om hier en daar eens te presenteren. Voor een groep, maar ook bij vlogs/video's. Maar kreeg ook zin om de regie achter de camera te voeren. 

Wat een goede beslissing om ooit zzp'er te worden. Dát, gecombineerd met het gezinsleven en de leuke opdrachten die ik heb. De mensen die ik ontmoet en mee mag samenwerken, de nieuwe contacten die elke keer weer worden opgedaan, het netwerken. 

 Je merkt: Ik sta open voor nieuwe dingen, vertrouwde dingen, eigenzinnige dingen, energieke dingen, serieuze dingen... etc. etc.