HofMarketing 2019-2023:

Vloggen voor HofMarketing

Voor HofMarketing brengen wij onze kernwaardes in beeld: Wonen, Werken en Recreëren in de Hof.
Samen met de collega's maken wij maandelijks een vlog. Onderstaand de vlogs die ik heb mogen maken.


2020: Kerstclip Goorse ondernemers

Ergens midden in de coronacrisis kwam ik op het idee om een kerstclip te maken, door Goorse ondernemers, voor Goorse inwoners. Het idee werd een plan, het plan werd te intensief en ik zocht en kreeg hulp bij collega Apollonia Sligman. Gezamenlijk gewapend met draaiboek, planning, schema’s en uitwerking hebben wij in 2 dagen de ondernemers opgenomen die mee wilde werken aan deze kerstclip. 

En ook al waren de scènes soms kort en het zinnetje klein, er overheerst in onze ogen echt een totaalbeeld van saamhorigheidsgevoel. Mooi, in deze tijd, passend bij de decembermaand. Samen uit Goor, voor Goor.

Speciaal dank gaat dan ook uit aan het bestuur van Stichting BIZ Goor die het kerstclip-idee hebben omarmt en die de clip mede mogelijk hebben gemaakt.Live uitzending in teken van 20 jaar Gemeente Hof van Twente

10 september 2021:
Samen met Evelien mocht ik de liveshow ter ere van het 20-jarig jubileum van de Gemeente Hof van Twente presenteren.
Naast bijzondere tafelgasten als burgemeester Nauta, de Hier-met-je-rekeningactie met Univé, de bekendmaking van de winnaar van het mooiste taartbordje én de lancering van een speciaal jubileumlied gemaakt door de veertienjarige DJ Jelmex, gingen raadsleden Gerda Bruins en Arjan Mulder de strijd met elkaar aan in hun feitenkennis over Hof van Twente.

Goor Collectief 2019/2020

In 2019 koos Goor Collectief er voor om de Ondernemer van het Jaar verkiezing via beeld inzichtelijk te maken.
Een gaaf project, een intensief project maar fantastisch om een kijkje te nemen in de 3 verschillende genomineerde bedrijven. Zie hieronder het beeld daarvan. 


Schoolfeest Quiz (live!)

April 2020
Bij het horen dat 'ons' Goors School- en Volksfeest niet door ging i.v.m. het coronavirus hebben wij een live Quiz georganiseerd.
Samen met mede commissieleden hebben we een avondvullend programma opgezet. 75 vragen over het Schoolfeest.
En dat, live op youtube!